logo
Openingstijden
maandag gesloten
dinsdag t/m vrijdag 13:00 - 17:00 uur
zaterdag en zondag 13:00 - 16:00 uur

Soort van de maand

Wat staat er in februari centraal?
Lees verder >>>


foto: Ron Goosselink

logo
Openingstijden
maandag gesloten
dinsdag t/m vrijdag 13:00 - 17:00 uur
zaterdag en zondag 13:00 - 16:00 uur

Repair Café Hardenberg bij De Koppel

Op zaterdag 29 februari zitten de vrijwilligers van het Repair Café Hardenberg weer voor u klaar bij De Koppel. Ze helpen u met het maken van allerhande spullen, van kleding tot elektronica. Inloop tussen 13.00 en 15.00 uur

Ongeveer 80% van het aanbod wordt gerepareerd. Dat is een mooie score. Dit keer is er extra aandacht voor tuingereedschap, iedereen staat immers te trappelen om buiten aan de slag te gaan. Het gereedschap heeft de hele winter in de kast gelegen, misschien is er iets bij wat gemaakt moet worden. Dan is nu het moment om het mee te nemen naar het Repair Café. Mocht herstel niet lukken, dan kan er in ieder geval opgeruimd worden.

Buiten het tuingereedschap bent u ook, zoals altijd, welkom met allerlei andere herstelklusjes. De vrijwilligers helpen u voor niets, maar een vrijwillige bijdrage wordt zeer gewaardeerd. Dus noteer in uw agenda: zaterdag 29 februari, inloop van 13.00 tot 15.00 uur, Repair Café Hardenberg in De Koppel. Voor meer informatie www.repaircaféhardenberg.nl of www.dekoppel.com.
Natuuractiviteitencentrum en Anjerpunt De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 in Hardenberg.