logo
Openingstijden
maandag gesloten
dinsdag t/m vrijdag 13:00 - 17:00 uur
zaterdag en zondag 13:00 - 16:00 uur

Soort van de maand

Wat staat er in april centraal?
Lees verder >>>


foto: Ron Goosselink

logo
Openingstijden
maandag gesloten
dinsdag t/m vrijdag 13:00 - 17:00 uur
zaterdag en zondag 13:00 - 16:00 uur

Ruilactie Buitenkaartjes van Arjan Postma

De spaaractie van de Buitenkaartjes is helaas voorbij, maar De Koppel biedt iedereen de mogelijkheid om de Veldgids alsnog vol te krijgen! Met ingang van donderdag 5 november kunnen de kaartjes geruild worden.

Bij PLUS supermarkten kon je sparen voor 150 buitenkaartjes. Dat zijn kaartjes met leuke weetjes van boswachter Arjan Postma over planten en dieren. Sommige kaartjes hebben speciale effecten zoals, glitters, ‘glow in the dark’ en geur. Er zitten activiteitenkaartjes bij, waarmee je buiten op avontuur kunt gaan. De Koppel biedt verzamelaars van de Buitenkaartjes de kans om de Veldgids compleet te maken. Neem al je dubbele kaartjes mee en bekijk welk kaartje jij nog moet hebben. Bij De Koppel is een plek ingericht, waar de beschikbare kaartjes hangen. En misschien zit net die ene erbij die je nog nodig hebt!

Je bent welkom vanaf donderdagmiddag 5 november om kaartjes te ruilen. Het is helemaal handig als je van tevoren de ontbrekende nummers mailt. Dan worden de kaartjes namelijk alvast ‘coronaproof’ klaargelegd. Ophalen kan gedurende de openingstijden.

De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 te Hardenberg, tel. 0523 273388, mail info@dekoppel.com. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en in het weekend van 13.00 tot 16.00 uur.
De Koppel is ook een van de 5 Anjerpunten in het Vechtdal.