logo
Openingstijden
maandag gesloten
dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:00 uur
zaterdag en zondag 13:00 - 16:00 uur

Soort van de maand

Wat staat er in juli centraal?
Lees verder >>> 


foto: Jari Kampjes

logo
Openingstijden
maandag gesloten
dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:00 uur
zaterdag en zondag 13:00 - 16:00 uur

Vraag een energiecoach bij je thuis!

Met al die regen denk je misschien dat het al herfst is, maar de temperaturen zijn nog aangenaam. We gebruiken minder energie om te verwarmen, het is ’s avonds langer licht en je bent wellicht een paar weken op vakantie. Dus de meters lopen niet zo hard en energie besparen lijkt nu niet noodzakelijk. 

Maar toch is het goed om daar al mee bezig te zijn voor het kouder wordt. Wil jij weten hoe je kunt besparen door kleine maatregelen of wil je weten hoe je jouw woning nog energiezuiniger kunt maken, vraag dan een energiecoach aan. 

De energiecoaches van de gemeenten Hardenberg en Ommen werken onafhankelijk van bedrijven, zijn deskundig en een bezoek bij je thuis kost niets. Een gerichte vraag stellen kan ook, bijvoorbeeld over het energiegebruik van witgoed of de mogelijke optie wat betreft verwarmen met een warmtepomp. 

Wil je samen met een energiecoach aan huis bekijken wat de mogelijkheden zijn en wat de meest logische keuze is? Aarzel dan niet en vraag een bezoek van een energiecoach aan. Dat kan voor Ommen en Hardenberg via energiecoach@startpunthardenberg.nl of 0523 273388. Kijk ook op het www.duurzaambouwloket.nl voor handige tips en webinars.