logo
Openingstijden
maandag gesloten
dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:00 uur
zaterdag en zondag 13:00 - 16:00 uur

Soort van de maand

Wat staat er in mei centraal?
Lees verder >>>


foto: Ron Goosselink

logo
Openingstijden
maandag gesloten
dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:00 uur
zaterdag en zondag 13:00 - 16:00 uur

Expositie natuurfoto’s van Anne Kuipers

Vanaf heden t/m eind maart zijn bij De Koppel de natuurfoto’s van Anne Kuipers te bekijken. Dit kan gedurende de openingstijden van De Koppel. 

Anne Kuipers, geboren in Borger en vanaf 1982 woonachtig in Hoogeveen, is een gepassioneerd fotograaf die zich al een leven lang laat inspireren door de natuur. Zijn werk laat zich het best beschrijven als landschapsfotografie.

Anne: ‘Van jongs af aan ben ik geboeid door de natuur. Ik fotografeer regelmatig in de prachtige natuurgebieden en landschappen zoals het Mantingerveld, Dwingelderveld en het Zwarte Gat bij Zuidwolde. Ook buiten de provinciegrenzen ben ik steeds meer actief om de mooie flora en fauna vast te leggen. Mijn foto’s zijn niet op de computer bijgewerkt en regelmatig komt er een foto van mij voorbij op Weerplaza, Buienradar, RTV Drenthe en Noos TV.’

Anne laat ons zien hoe geweldig mooi onze regio is en wat de invloeden zijn van het weer, het licht en de seizoenen op het beeld. Iedereen is van harte welkom in De Koppel om de expositie te bekijken. Uw mening over de getoonde foto’s wordt op prijs gesteld!

De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 te Hardenberg, tel. 0523 273388. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur, zaterdag en zondag van 13.00 tot 16.00 uur. 

De Koppel is ook een van de 5 Anjerpunten in het Vechtdal!
 


Anne Kuipers - foto G. Kuipers-Hadders