logo
Openingstijden
maandag gesloten
dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:00 uur
zaterdag en zondag 13:00 - 16:00 uur

Soort van de maand

Wat staat er in juli centraal?
Lees verder >>> 


foto: Jari Kampjes

logo
Openingstijden
maandag gesloten
dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:00 uur
zaterdag en zondag 13:00 - 16:00 uur

Expositie natuurfoto’s van Piet Westerveld

Vanaf heden t/m eind mei zijn bij De Koppel de natuurfoto’s van Piet Westerveld te bekijken. Dit kan gedurende de openingstijden van De Koppel. 

De wieg van Piet Westerveld (1948) stond in Havelte. Fotografie is al vanaf zijn 21e jaar zijn hobby. Een opleiding aan de Fotovakschool te Apeldoorn van 2002 tot 2003 gaf hieraan een vakkundige basis. De snel toenemende mogelijkheden van de digitalisering maakte het mogelijk om hoogwaardige Audio Visuele Shows te maken en voor een groter publiek te presenteren.
Dit gaf Piet een interessante en sociaal aantrekkelijke aanvulling op het fotograferen.

Een belangrijk deel van de opgebouwde portfolio bestaat uit natuurfotografie. Grotendeels opgenomen “in het veld” tijdens wandelingen of geplande foto-activiteiten. Aangevuld met opnames, gemaakt in mooi gelegen vogelhutten. Piet heeft prachtige reizen gemaakt, zo heeft hij de natuur vastgelegd in o.a. Alaska, Canada, IJsland. Maar ook het fotograferen van cultuur in China en Marokko maken een wezenlijk deel uit van de portfolio.
Samen geeft dit een compleet beeld van zijn brede interesse in de mogelijkheid om via fotografie de beelden vast te leggen van de wereld waarin wij mogen leven.

Piet is lid van Fotoclub Fotogram Gramsbergen, AVgroep Fotogram Gramsbergen en erelid van Fotoclub Fotocollectief Hardenberg.

De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 te Hardenberg, tel. 0523 273388. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur, zaterdag en zondag van 13.00 tot 16.00 uur.
Let op: i.v.m. de vervanging van de verwarmingsinstallatie is De Koppel gesloten van 30 januari t/m 13 februari.

De Koppel is ook een van de 5 Anjerpunten in het Vechtdal!