logo
Openingstijden
maandag gesloten
dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:00 uur
zaterdag en zondag 13:00 - 16:00 uur

Soort van de maand

Wat staat er in juli centraal?
Lees verder >>> 


foto: Jari Kampjes

logo
Openingstijden
maandag gesloten
dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:00 uur
zaterdag en zondag 13:00 - 16:00 uur

Samenwerking gemeente en De Koppel

Op dinsdag 6 december jl. was er taart, meegenomen door Jet Wijnmaalen en Daniëlle Reekers, beiden werkzaam bij de gemeente Hardenberg op de afdeling ‘Werk en Inkomen’.
Reden was het heugelijke feit dat er al 10 personen vanuit de gemeente middels een reïntegratieproject geplaatst zijn bij De Koppel.

Daniëlle: ‘Dit is de organisatie waar altijd die leuke ‘werkstages’ georganiseerd worden. Ik ben echt fan van De Koppel, door het grote aanbod van activiteiten en thema’s welke hier in 1 organisatie samenkomen, te denken valt aan het thema biodiversiteit & duurzaamheid, maar ook ben ik bovenal fan door de lieve en warme mensen die hier werken. Als je hier komt, voel je je al snel op je gemak, omdat je mag zijn wie je bent en daar ook de ruimte voor krijgt. Men heeft hier oog voor de ander en tijdens het werk is er ruimte voor persoonlijke gesprekken en wordt er meegedacht in oplossingen en ook wordt zelfs het persoonlijke netwerk ingezet voor een baan en met succes kan ik vertellen. 

Hier heerst een veilige sfeer waar mensen kunnen groeien door middel van een werkstage in de functie van gastdame, gastheer, medewerker moestuin & koppeltuin en er zijn ook concrete ideeën over een nieuwe werkstage op het gebied van administratieve ondersteuning. De afgelopen tijd zijn we bezig geweest om onze samenwerking nog meer te professionaliseren. We hebben gekeken naar het aantal trajecten dat is ingezet, welke resultaten daaruit zijn geboekt en welke verbeteringsslag we nog kunnen maken. Wat ons betreft op naar een 2.0 samenwerking in 2023  en de komende jaren.’


2e van rechts Daniëlle Reekers