logo
Openingstijden
maandag gesloten
dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:00 uur
zaterdag en zondag 13:00 - 16:00 uur

Soort van de maand

Wat staat er in mei centraal?
Lees verder >>> 


foto: Jari Kampjes

logo
Openingstijden
maandag gesloten
dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:00 uur
zaterdag en zondag 13:00 - 16:00 uur

Hardenberg zoekt Groencoaches, in alle gemeentekernen!

Heb jij passie voor klimaat en biodiversiteit, ben je enthousiast en goed in mensen motiveren?
In verband met de campagne “Gemeente Hardenberg Kleurt Groen”  zijn wij op zoek naar meerdere

Groencoaches (vrijwillig en uren in overleg)
Als Groencoach informeer je mensen binnen de gemeente Hardenberg hoe ze hun tuin kunnen vergroenen en klimaatbestendig kunnen maken, en hoe ze daarvoor een subsidie aan kunnen vragen. Je komt bij de mensen in de tuin of geeft informatie op afstand. Hier krijg je een cursus voor aangeboden. Je werkt vanuit De Koppel en wordt ondersteund door een medewerker. 

Je geeft persoonlijk advies over o.a.: regentonnen, afkoppelen van regenpijpen, ontstenen en vergroenen, bomen planten, groene daken en groene gevels, nuttige toepassingen voor afvoer van hemelwater en waterdoorlatende verharding. Bewoners van de gemeente Hardenberg kunnen hier subsidie voor aanvragen. De groencoaches kunnen ondersteunen bij deze aanvraag. Je gaat op een leuke, vrijblijvende manier het gesprek aan met de bewoners van de gemeente Hardenberg. 

Lijkt het je leuk om hiermee aan de slag te gaan? Stuur je motivatie en persoonlijke gegevens naar info@dekoppel.com. Wil je meer informatie over de functie?  
Neem dan telefonisch contact op met De Koppel (0523 273388) of kom langs (Vechtstraat 8, Hardenberg) en vraag naar Wendy Langemaat of Ans Naber. Nadat we je motivatie hebben ontvangen zullen we je uitnodigen voor een gesprek.