logo
Openingstijden
maandag gesloten
dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:00 uur
zaterdag en zondag 13:00 - 16:00 uur

Soort van de maand

Wat staat er in maart centraal?
Lees verder >>> 


foto: Ron Goosselink

logo
Openingstijden
maandag gesloten
dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:00 uur
zaterdag en zondag 13:00 - 16:00 uur

Kabouterwoud geopend bij De Koppel

Op donderdag 14 april jl. is het Kabouterwoud bij De Koppel geopend. Er was een aantal ‘echte’ kabouters aanwezig en het creatieve team, dat voor de inrichting had gezorgd. 

In De Koppel hadden de kabouters al een plek om te leven, maar nu is er dan ook eindelijk een plek buiten waar de kabouters in alle rust kunnen wonen. Een team van creatieve personen had gedurende de corona-periode flink de handen uit de mouwen gestoken. Elkaar inspirerend, ontstonden er de prachtigste dingen. In het Kabouterwoud zijn huisjes te vinden, touwladdertjes, bruggetjes, maar ook een muziekkoepel en een kabouterschool. Voor degenen die echt goed zoeken, hangt er ergens in een boom een parachute met een gestrande kabouter.

Voor de kleintjes is bij De Koppel een bolderkar beschikbaar. Hierin zitten allerlei spulletjes om in het Kabouterwoud mee te spelen. Uiteraard zitten hier kabouters in! In allerlei vormen en maten. Maar je kunt ook thee met ze gaan drinken, een boekje voorlezen of ze met het kruiwagentje helpen in het bos.

Binnenkort komt hier een speurtochtje bij. Wil je het Kabouterwoud bezoeken, vraag dan aan een van de Koppelmedewerkers hoe je daar kunt komen. Omdat kabouters van nature wat schuw zijn, wordt de locatie namelijk niet zomaar prijsgegeven!

Het Kabouterwoud is tot stand gekomen met medewerking van Decomar Reclame. Zij hebben het stukje grond beschikbaar gesteld.

De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 in Hardenberg. Voor meer informatie tel. 0523 273388 of info@dekoppel.com

De Koppel is een van de 5 Anjerpunten in het Vechtdal.


Foto: Engelina Eilert - vlnr de hoofdkabouter, de timmerkabouter, de kantoorkabouter en de duurzame kabouter