logo
Openingstijden
maandag gesloten
dinsdag t/m vrijdag 13:00 - 17:00 uur
zaterdag en zondag 13:00 - 16:00 uur

Soort van de maand

Wat staat er in oktober centraal?
Lees verder >>>


foto: Ron Goosselink

logo
Openingstijden
maandag gesloten
dinsdag t/m vrijdag 13:00 - 17:00 uur
zaterdag en zondag 13:00 - 16:00 uur

Startpunt Duurzaam Hardenberg

Het Startpunt Duurzaam Hardenberg bevindt zich sinds kort bij het natuuractiviteitencentrum De Koppel in Hardenberg.

Waar is dit Startpunt voor? De energierekening gaat omhoog en duurzame aanpassingen aan je huis worden ook financieel steeds interessanter. Het kan gaan om kleine maatregelen of juist grote. Dat levert ook een flink aantal vragen op. Om je te informeren over de mogelijkheden kun je vanaf zaterdag 9 oktober het Startpunt Duurzaam Hardenberg bezoeken. 

Er is veel informatie te vinden in de expositie, maar nog meer wordt je op weg geholpen door de duurzaamheidsgidsen. Dat zijn opgeleide vrijwilligers, die je onafhankelijk, vrijblijvend en gratis informeren over de eerste of wellicht volgende stap naar een duurzamere woning. Het Startpunt Duurzaam Hardenberg informeert ook over duurzaam handelen op ander gebied, zoals afval, biodiversiteit en water. 

Graag een duurzaamheidsgids spreken over de mogelijkheden? Iedere donderdagavond houden ze spreekuur van 19.00 tot 20.00 uur in natuuractiviteitencentrum De Koppel, waar je het Startpunt Duurzaam Hardenberg vindt, Vechtstraat 8, 7772 AX Hardenberg. Meer informatie? Mail startpunt@dekoppel.com.