logo
Openingstijden
maandag gesloten
dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:00 uur
zaterdag en zondag 13:00 - 16:00 uur

Soort van de maand

Wat staat er in september centraal?
Lees verder >>> 


foto: Ron Goosselink

logo
Openingstijden
maandag gesloten
dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:00 uur
zaterdag en zondag 13:00 - 16:00 uur

Vechtdal Natuur Experience

Het Vechtdal in Overijssel. Een prachtig natuurrijk gebied! Een plek waar je heerlijk tot rust kunt komen en er een paar dagen op uit kunt trekken. Met je partner, gezin of vriend of vriendin. Er valt van alles te doen, ontdekken en beleven! 

In samenwerking met verschillende groene partijen in het Vechtdal heeft Natuurkampeerterrein de Klashorst daarom de Vechtdal Natuur Experience opgezet. Een unieke meerdaagse natuurbeleving in het Vechtdal. Met natuuractiviteiten en een bijzondere natuurovernachting. Een totaalarrangement voor échte natuurliefhebbers. Zo delen we dit mooie Vechtdal met de rest van Nederland en kunnen we met die investeringen de natuur een handje helpen. Win-win! Kom jij het Vechtdal beleven? 

Je leest alles over de het arrangement en de beschikbaarheid van de Vechtdal Natuur Experience hier: www.vechtdalnatuurexperience.nl.

Achtergrond 
De Vechtdal Natuur Experience is mede mogelijk gemaakt door de Provincie Overijssel (in het kader van het PMPC-project) en de gemeente Hardenberg (door de stimuleringsprijs voor het Uitleefboek).