logo
Openingstijden
maandag gesloten
dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:00 uur
zaterdag en zondag 13:00 - 16:00 uur

Soort van de maand

Wat staat er in maart centraal?
Lees verder >>> 


foto: Ron Goosselink

logo
Openingstijden
maandag gesloten
dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:00 uur
zaterdag en zondag 13:00 - 16:00 uur

Een middag over water bij De Koppel

Dinsdag 18 oktober organiseren waterschap Vechtstromen en De Koppel een middag die in het teken van water staat. De start is om 14.00 uur en het einde is rond 16.00 uur.

De middag begint met allerlei wetenswaardigheden over water in de vorm van een quizje. Daarin zit ook een aantal vragen vanuit het programma ‘Ons Water’ verwerkt, zoals ‘hoeveel water gebruik jij per dag en waarvoor?’ en ‘Waterwoorden’.

In de pauze is er ranja met wat lekkers. Daarna gezellig aan de knutsel. Kinderen krijgen een oude cd, papier, verf of stiften en maken daar een prachtige vis van. Lijkt het je leuk om mee te doen, geef je dan op. Klik hier voor een voorbeeld.

Datum: 18 oktober
Tijd: van 14.00 tot 16.00 uur
Kosten: geen
Leeftijd: 7 tot 10 jaar
Max. aantal kinderen: 15
Opgave: verplicht.

Aanmelden kan bij De Koppel, Vechtstraat 8 te Hardenberg, via 0523 273388 of info@dekoppel.com

Week van Ons Water
Deze middag wordt georganiseerd in het kader van de Week van Ons Water.
De Week van Ons Water is een is een samenwerkingsverband van: waterschappen, waterbedrijven, watermusea, Rijkswaterstaat, provincies, gemeentes, ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Unie van Waterschappen, Vewin, VNG en IPO. De week vindt elk voorjaar en najaar plaats en heeft als doel Nederlanders bewuster te maken van het belang van schoon, veilig en voldoende water. 

Via www.weekvanonswater.nl kun je zoeken op postcode en kijken welke activiteiten er in jouw buurt worden georganiseerd.