logo
Openingstijden
maandag gesloten
dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:00 uur
zaterdag en zondag 13:00 - 16:00 uur

Soort van de maand

Wat staat er in mei centraal?
Lees verder >>> 


foto: Jari Kampjes

logo
Openingstijden
maandag gesloten
dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:00 uur
zaterdag en zondag 13:00 - 16:00 uur

Energiecoach Startpunt duurzaam Hardenberg / Ommen

Op de bovenverdieping van natuuractiviteitencentrum De Koppel vindt u het Startpunt duurzaam Hardenberg / Ommen. In de expositie kunt u allerlei informatie en tips vinden over energiebesparing en de energietransitie, maar ook over afval, biodiversiteit en water. 

U kunt via het Startpunt duurzaam Hardenberg / Ommen ook een energiecoach aan huis aanvragen, als u in een van deze twee gemeentes woont. De energiecoaches zijn onafhankelijk, deskundig en helpen u kosteloos.  Voor woningeigenaren én huurders interessant, want het gaat niet alleen om grote aanpassingen aan de woning, er valt soms ook met kleine maatregelen veel te besparen. Natuurlijk kunt u ook per mail vragen stellen, waarmee de energiecoaches u graag verder helpen.

Heeft u een vraag voor een energiecoach of wilt u een bezoek aan huis, mail dan naar energiecoach@startpunthardenberg.nl of bel 0523 273388.

Op www.duurzaambouwloket.nl kunt u ook veel informatie vinden over mogelijkheden en regelingen in uw gemeente.
Het Startpunt duurzaam Hardenberg / Ommen organiseert ook lezingen. Houd voor het actuele aanbod de agenda van De Koppel in de gaten.