logo
Openingstijden
maandag gesloten
dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:00 uur
zaterdag en zondag 13:00 - 16:00 uur

Soort van de maand

Wat staat er in maart centraal?
Lees verder >>> 


foto: Ron Goosselink

logo
Openingstijden
maandag gesloten
dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:00 uur
zaterdag en zondag 13:00 - 16:00 uur

Anjerpunten lanceren “Vechtdal Ontdekkingsreis” voor gezinnen. 
Ga je mee op ontdekkingsreis door het Vechtdal? 

Op 19 februari presenteren de vijf Anjerpunten samen met Vechtdal Marketing de unieke ‘Vechtdal Ontdekkingsreis’. Je gaat met dit spel op expeditie door het Vechtdal, je leert van alles over de regio en ontdekt de mooiste plekjes. Bij De Koppel in Hardenberg is iedereen vanaf 13.30 uur van harte uitgenodigd voor een meet & greet met professor Dianthus. Kom je ook?

Wie is professor Dianthus?
Professor Dianthus is botanicus, van hobby en beroep, en voor zijn onderzoek op zoek naar zelfverdedigingsplanten en in het bijzonder op zoek naar dat ene plantje in het Vechtdal... Wie hem daarbij wil helpen, kan vanaf de voorjaarsvakantie mee op ontdekkingsreis. 


de professor is soms een beetje onhandig.....

Vechtdal Ontdekkingsreis
Bij elk Anjerpunt kan men het spelpakket kopen. De routekaart is het belangrijkste item in het doosje. Voorop deze kaart staat de eerste QR-code die je in een filmpje laat kennismaken met de professor, zijn zoektocht en de spelregels. Bij elk Anjerpunt kun je met een code de kluis kraken. Dan verdien je een bloemblaadje van het zeldzame plantje. Als je overal bent geweest, vormen de vijf blaadjes samen de bloem. Missie geslaagd! Onderweg  zijn er nog Expeditiepunten, die thematisch aan de Anjerpunten verbonden zijn. Op www.anjerpunten.nl/ontdekkingsreis vind je meer informatie.


Op de lanceringsdag staat er voor de spelers bij elk Anjerpunt een kleine traktatie klaar. Natuuractiviteitencentrum De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 in Hardenberg, tel. 0523 27 33 88 of info@dekoppel.com. 

Het spel kost € 24,95 per gezin, inclusief toegang tot alle Anjerpunten. Je kunt het over meerdere dagen spelen. Bekijk de website www.anjerpunten.nl voor actuele openingstijden van de locaties.

Elk Anjerpunt vertelt een uniek verhaal. Samen geven zij een totaalbeeld van het Vechtdal met hun verhalen over water, natuur, boeren, landgoederen, historie, duurzaam leven en noaberschap.