logo
Openingstijden
maandag gesloten
dinsdag t/m vrijdag 13:00 - 17:00 uur
zaterdag en zondag 13:00 - 16:00 uur

Soort van de maand

Wat staat er in augustus centraal?
Lees verder >>>


foto: Bert Stegeman

logo
Openingstijden
maandag gesloten
dinsdag t/m vrijdag 13:00 - 17:00 uur
zaterdag en zondag 13:00 - 16:00 uur

Zevende editie Vechtival bij De Koppel

Op zaterdag 1 juni j.l. organiseerden Staatsbosbeheer en De Koppel voor de 7e maal het Vechtival. Van 12.30 tot 17.00 uur vonden in de Koppeltuinen tal van activiteiten plaats.

Het weer werkte enorm mee, tot groot genoegen van de standhouders, bezoekers en vele vrijwilligers die meehielpen. Met name op het water, bij de kano’s en de supplanken, was de activiteit groot. Mensen konden gratis kanoën of ervaren hoe stabiel je staat op een supplank. Voor de jachthonden was het ook bepaald geen straf om de Vecht in te springen en hun dummy te apporteren.
Een vaartocht maken blijft altijd leuk en de aanwezige natuurgidsen waren een interessant extraatje. Veel nieuwe dingen dit jaar en door de optimale verspreiding in de Koppeltuinen, was het een aantrekkelijk en afwisselend programma in een heerlijk ontspannen sfeer.
 

Het Vechtival gemist? Volgend jaar, op de 1e zaterdag in juni, staat de 8e editie weer gepland!
Met dank aan onze sponsoren, de vele standhouders en de tientallen vrijwilligers die deze dag tot een succes hebben gemaakt.
Natuuractiviteitencentrum De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 in Hardenberg. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur, zaterdag en zondag van 13.00 tot 16.00 uur. De Koppel is ook een van de 5 Anjerpunten in het Vechtdal!